Snel internet

Voor snel internet moet u bij Tele2 wezen. Tele2 levert namelijk een supersnelle verbinding tot 50 MB. Echter kan Tele2 deze verbinding en ook het internet plus bellen pakket niet door het hele land leveren. Door middel van de postcodecheck kunt u dus zien of u in aanmerking komt voor deze snelle verbinding en of Tele2 deze dus bij u kan leveren.

In sommige plekken van het land kan Tele2 zelfs helemaal niks leveren. Dit betreft gelukkig maar een paar plekken, dus de kans is maar klein dat u daar dan net woont. Als Tele2 bij u kan leveren, maar niet de 50 MB snelheid, dan zal dit de 20 MB snelheid worden. Dit is ook een bovengemiddeld snelle verbinding.

In diverse testen heeft de internetsnelheid van Tele2 zeer goed gescoord. We hebben het hier dan over testen die onafhankelijk gebeuren door een externe organisatie. Ook T-Mobile scoort in dit soort testen erg goed.

Er wordt dan voornamelijk gekeken hoe de prijzen liggen van alle providers en hoe deze verhoudt met de kwaliteit die kan worden geleverd. Het is dus niet verrassend dat juist T-Mobile en Tele2 zo goed scoren, want de prijzen die zij hanteren zijn ongeëvenaard laag ten opzichte van alle concurrenten. De acties met de korting op een internet plus bellen pakket die de eerste aantal maanden wordt gegeven zijn aanbiedingen en blijven dus hoogstwaarschijnlijk niet voor eeuwig duren. Kijk daarom nu welk abonnement bij u past en sla uw slag!

Previous post:

Next post: