Pakket uitbreiden

U ziet dat de eerste 2 internet plus bellen pakketten uit de top 10 allebei een looptijd hebben van 2 jaar. Misschien dat dit u een beetje afschrikt, want 2 jaar lijkt natuurlijk een behoorlijk lange tijd. En misschien heeft u ook in uw achterhoofd dat u na verloop van tijd iets wilt aanpassen aan uw pakket.

Nou is het gelukkig niet zo dat als u 2 jaar aan uw abonnement vastzit u ook daadwerkelijk verplicht wordt om dit pakket te behouden. Als u bijvoorbeeld uw internet plus bellen pakket wilt uitbreiden met televisie en er zo dus een alles in 1 pakket van wilt maken, dan zullen providers daar helemaal niet moeilijk over doen. U hoeft natuurlijk niet per se televisie erbij te nemen, misschien wilt u wel alleen uw belinstellingen veranderen.

Als u dit gewoon doorgeeft aan uw provider zullen zij dit graag voor u regelen. Een voordeel van een langdurig abonnement zijn ook juist de maandelijkse kosten. Doordat u een lange overeenkomst aangaat met de provider zullen zij u belonen voor het vertrouwen in hun door u lage maandelijkse kosten aan te bieden. Dit kan u aan het einde van de rit een hoop geld besparen. En zoals u ziet krijgt u ook bij een 2-jarig contract bij zowel T-Mobile als Tele2 12 maanden een hele grote korting, dus dat kunt u eigenlijk niet laten liggen.

Previous post: