Internet, waar op letten?

Het internet gedeelte van een internet plus bellen pakket is voor veel mensen waarschijnlijk hetgeen waar het minst op gelet wordt. Dit hoeft ook niet echt, aangezien alle providers zulke goede kwaliteit internet leveren dat u zich hier geen zorg om hoeft te maken dat het niet snel genoeg is of iets dergelijks.

De minimum downloadsnelheid die u hier aantreft bij de goedkoopste providers ligt nooit lager dan 20 MB/s, wat meer dan genoeg is voor het normale internetgebruik. Er is echter een maar. Als u namelijk iemand bent die dag en nacht films wilt gaan downloaden, dan is 20 MB/s eigenlijk net te weinig. Tuurlijk, u redt het er gerust mee, maar als u de ene na de andere film download wilt u waarschijnlijk toch graag dat het wat sneller gaat.

Om én aan de wens tegemoet te komen dat de internetsnelheid omhoog gaat én het feit dat wij ervan uit gaan dat u nog steeds niet teveel wilt betalen voor uw internet plus bellen pakket heeft Tele2 een hele mooie aanbieding. Voor slechts €2,50 per maand meer heeft u geen 20 maar 50 MB/s aan downloadsnelheid. Daarnaast profiteert u nog steeds van dezelfde lage beltarieven van Tele2. Als u kiest voor een abonnement van 2 jaar betaalt u het eerste jaar slechts €12,50 (!).

Het enige waar u nog op moet letten is dat de regio waarin uw woont ook geschikt is voor het netwerk van Tele2. Dit doet u door bij het bekijken van de deal uw postcode te checken.

Next post: