Bellen, waar op letten?

Het bellen gedeelte van uw internet plus bellen pakket is belangrijk. Vooral omdat hier nogal wat verschil in kan zitten tussen de providers. Het is niet alleen zaak om te letten op de maandelijkse kosten voor het gehele pakket, maar ook afzonderlijk goed te kijken naar wat de beltarieven zijn.

U moet voor uzelf nagaan wat voor soort beller u bent. Belt u vaak, belt u meer naar vaste telefoonnummers of juist meer naar mobiele nummers. Dat zijn vragen die u zichzelf moet stellen, omdat dit van invloed kan zijn op de keuze die u uiteindelijk maakt. Overigens kunt u in de meeste gevallen gewoon blijven bellen met uw huidige nummer.

T-Mobile heeft bijvoorbeeld een abonnement waarbij u gratis naar alle vaste lijnen in Nederland kunt bellen. Hiervoor betaalt u dan 5 euro in de maand extra. Als u veel belt is 5 euro voor onbeperkt bellen naar vaste lijnen natuurlijk niet veel.

Ga op deze manier dus bij uzelf te rade of u veel belt ja of nee. Als u gewoon een gemiddelde beller bent met hier en daar wel eens een uitschieter, dan kunt u het best gewoon voor een pakket van Tele2 of T-Mobile kiezen, aangezien zij het goedkoopst zijn.

Previous post:

Next post: